Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
července

Léto na Jungmaňáku s Xavierem Baumaxou

ČSOB Inspirace

zpět na výpis akcí
 
Tip

Na Jungmannově náměstí se vám představí Xavier Baumaxa a BT'n'J. Vstup zdarma.

Datum:25. 07. 13
Čas:18:30 - 21:30
Kategorie: kultura|koncerty
Na prázdninové čtvrtky jsme pro vás ve spolupráci s občanským sdružením Nerudný FEST a pod záštitou starosty Prahy 1 připravili sérii open-air vystoupení známých českých hudebníků. Pivo a limo na místě je samozřejmostí. Vstupné se nevybírá!

 

XAVIER BAUMAXA
www.xavierbaumaxa.cz

Na svém profilu se slavný folkový autor z Litvínova popisuje jako „buránek regionálního charakteru, se stále větším geografickým a mezigeneračním přesahem.“ Své písně prý skládá zpravidla při různých rytmických činnostech jako je: „sekání dříví, máchání křovinořezem, chůze v terénu, plavání kraulem či naznak, zatloukání hřebíků hundrtfýrcych - stovek, natírání plotu tixotropní lazurou, kopání ilegálních trativodů, přejíždění středové dálniční přerušované čáry a to hlavně v noci, cvakání zuby po přejetí dvojité nepřerušované čáry a to hlavně nad ránem, v neposlední řadě také poslouchání praskotu krbu, které je však arytmické, takže je to sporné...“ Značně sarkastický „Xavi“, jak mu říkají jeho fanoušci, letos vydal svou novou desku s názvem „Dawntempo“, kde ho doprovází i několik dalších muzikantů. Jeho sólová vystoupení, která jsou v Praze velmi výjimečná, jsou esenciální dávkou humoru i pohody.

Support:

BT'n'J
www.btnj.cz

Menší ochutnávka:

ČSOB Inspirace
Tel: +420 224 284 568
Jungmannovo náměstí 767
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: