Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
června

Mistrovství České republiky v Pole Dance 2013

Czech Pole & Aerial Sports Federation o.s.

zpět na výpis akcí
 

V pořadí druhé Mistrovství České republiky v Pole Dance se bude konat 21. – 22. června 2013.

Začátek:21. 06. 13
Konec:22. 06. 13
Čas:16:00 - 21:00
Kategorie: sport|fitness, tanec

Pojďte společně s námi podpořit rozvoj pole dance v ČR, ať už jako diváci, účinkující, nebo prostě jen proto, že tento sport máte rádi!

SEMIFINÁLE PROFESIONÁLŮ 21.6.
Podmínkou účasti v semifinále je úspěšné absolvování internetového předkola a dodržení všech termínů.
V semifinále bude hodnocena technika, provedení, choreografie a umělecký dojem. Soutěžící, kteří se v semifinále kategorie Profesionálů umístí na prvních deseti místech, postupují do finále Profesionálů.

SOUTĚŽ AMATÉRŮ 21.6.
Soutěž amatérů se bude konat ve stejný den jako Semifinále profesionálů. V kategorii amatérů budou vyhlášena první 3 místa, z nichž tři nejlepší tanečnice automaticky postupují do kategorie profesionálů, a získají možnost zúčastnit se Finále profesionálů Mistrovství ČR v pole dance 2013. Kritéria pro hodnocení jsou technika, provedení, choreografie a umělecký dojem.

Porota složená z profesionálů v oboru bude rozdávat několik cen:

• Cena za celkový projev pro 1. – 3. místo
• Cena za nejlepší umělecký dojem
• Cena za nejlepší technický výkon
• Cena za nejlepší provedení

V závislosti na uvážení sponzora může být udělena také Cena sponzora.

FINÁLE PROFESIONÁLŮ 22.6.

Ve finále profesionálů bude hodnocena technika, provedení, choreografie a celkový dojem. Vyhraje soutěžící s nejvíce body. Letos budou mít vítězky Mistrovství ČR nově jedinečnou možnost postoupit do oficiálních světových soutěží, jako například World Pole Sport Championship 2013 v Londýně, nebo International Pole Championship 2014 v Asii. Porota složená z ikon světového pole dance pak bude zárukou, že na stupni vítězů stanou opravdu ti nejlepší. Oceněni tak budou soutěžící za nejlepší celkový projev 1.-3 místo, umělecký dojem, technický výkon a provedení. Ani v roce 2013 neopomeneme oblíbenou cenu diváků a rádi bychom spolu s Vámi vyhlásili výsledky ankety o nejlepšího lektora a školu pole dance roku.

Czech Pole & Aerial ...
Tel: 724 339 780
Václavské náměstí 43
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: