Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
června

Tata bojs: Tour domácí!

Žluté lázně

zpět na výpis akcí
 

Tata bojs vyrazí na turné k 25 letům existence.

Datum:26. 06. 13
Čas:19:00 - 23:30
Kategorie: kultura|koncerty

"Samozřejmě, když se kapela 25 let potácí po pódiích, tak už nemůže doufat, že se stane nejžhavějším objevem roku.
Nicméně máme trochu výhodu v tom, že jsme začínali jako děti. Takže můžeme zrecyklovat náš slogan, který jsme poprvé použili v roce 1998, když jsme slavili desáté výročí: Jsme nejmladší 25 let stará kapela,“ říká Mardoša.
Dalším překvapením od kapely bude zcela nová verze jejich hitovky „Pěšáci“, kde nezazní jediný skutečný hudební nástroj. Všechny party jsou nahrané na nově vzniklé nástroje z recyklovatelných materiálů, jako jsou papír, plast a sklo.K písni vznikl videoklip, který se odehrává v psychiatrické léčebně.
 
Turné dostalo název 25 LET CYKLACE aneb TOUR DOMÁCÍ a bude probíhat v průběhu festivalové sezóny na největších akcích letošního hudebního léta.

Žluté lázně
Tel: 244462193
Podolské nábřeží 3/1184
Praha 4, 147 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: