Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
června

Diva diva divadélko –⁠ nedělní Ateliérovka pro děti

Artpark

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si s dětmi do Artparku vyrobit vaše vlastní divadélko!

Datum:04. 06. 23
Cena:od 30 Kč
Čas:14:00 - 16:00
Kategorie: kultura| pro děti|Zábava, Kreativita

Poslední Ateliérovka k výstavě Shifted Realities se inspiruje instalací You & I francouzského umělce Paula Mehekeho. Autor v ní vytváří jeviště a zároveň promítací plátno. Do instalace zakomponoval nejrůznější předměty, tvary, čáry, formy, zvuky, obrazy, představy nebo malé zvířecí figurky. Mahekeho hravé pojímání instalace jako jeviště s objekty nás inspiruje v této Ateliérovce. Vytvoříme si v ní maketu divadélka a umístíme do ní předměty, které pro nás nesou různé významy a mohou spolu vzájemně souviset.

Těšíme se na vás v neděli 4. června od 14:00 v Artparku.

Vstupenky zakoupíte v předprodeji síti v GoOut zde, v případě volné kapacity pak přímo před dílnou na pokladně Galerie Rudolfinum.

Vstupné: 90 Kč / 30 Kč doprovod

Maximálně 15 účastníků

 

___
Workshop Diva diva divadélko je součástí cyklu výtvarných dílen s názvem Ateliérovky. Cyklus je určený pro děti ve věku od 5 do 14 let, ale také pro rodiče i širokou veřejnost a jeho cílem je přinášet inspiraci k vlastní umělecké tvorbě. Ke každé dílně vydává Galerie Rudolfinum nový ilustrovaný pracovní list, který je volně dostupný na webových stránkách galerie zde.

Artpark
Tel: +420770149430
Alšovo nábřeží 12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: