Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 
     
Tip

Festival HABROVKA svou atmosférou navozuje pocit velkého pikniku a je určen pro malé i velké diváky.

Začátek:02. 06. 23
Konec:03. 06. 23
Cena:od 300 Kč
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, hudba

Festival HABROVKA svou atmosférou navozuje pocit velkého pikniku a je určen pro malé i velké diváky. Pestrý program pak představuje neoposlouchané kapely a neokoukaná divadelní představení, zajímavý doprovodný program a řadu dalšího. Jsme festival, který si na nic nehraje. Na zahradě kostela sv. Františka kousek od rušné Budějovické na vás čeká něco zcela jiného, než na co jste u hudebních festivalů zvyklí. K tomu připočítejte domácí pokrmy, dobré pivo a další pochutiny. Sobotní dopoledne je tradičně věnováno dětem.

Habrovka 2023 se uskuteční ve dnech 2. a 3. 6. 2023.

Pátek 2.6.
Korben Dallas
Slovenská kapela prošla z undergroundové scény až na vrchol klubových a festivalových line-upů, získala několik ocenění včetně nejlepšího singlu a koncertní kapely a spolupracovala s Eddiem Stevensom, Anetou Langerovou, Janou Kirschner či kapelou Zrní.

Mutanti hledaj východisko
Dva spolužáci z DAMU - rapper a textař Jan Vejražka a Jiří Konvalinka, který se stará o instrumentální složku. Vystupují jako originální rapová formace s prvky alternativy a indie, doplněná speciálními kostýmy.

MUNROE
Munroe je skupina s černobílou estetikou, šamanským groovem a výraznými riffy. Jejich jednoduchost má tajemnou rafinovanost a refrény, které vás neopustí.

HLAS KONTRABAS OKTET
HLASkontraBAS: album a projekt složený pouze z hlasu a kontrabasu nominovaný na cenu Anděl. Nyní již v osmičlenné sestavě vystupují v ČR i zahraničí s novými aranžemi a unikátním hudebním zážitkem.

Sobota 3. 6.
BIZZARE BAND

Sedmičlenná kapela fúzující folk, pop, šanson, swing a jazz v ryze českých písních. Rozmanité nástrojové složení, temné i hravé skladby. Široké spektrum hudebních žánrů v jedné kapele.

Makak Akustikus
Tato brněnská skupina pracuje s odkazem moravského folklóru a využívá dřevěné nástroje jako violoncello, mandolínu a kytaru. Jejich skladby zahrnují balady Leoše Janáčka, zhudebněné básně a dokonce i píseň o Rychlých šípech.

Člověk krve
Básník a písničkář Jan Senft z Posázaví vytváří magicko-folkové skladby, které rezonují s každým prožíváním. Inspirován Čp. 8, Petrem Linhartem, Druhou trávou a Trabandem, odráží svou rodnou krajinu i další ponurá místa.

DŽEZVICA
Balkánské rytmy a romská hudba. Violoncello, kytara, akordeon, viola, příčná flétna a perkuse v originálních aranžmách. Skočné písně i tklivé balady. To je Džezvica!

NIKA
Skladatelka a písničkářka, vydala debut album Flesh & Soul, zpracovávající témata vztahů, manipulace, násilí. Ovlivněna rockem, jazzem i klasikou. S doprovodnou kapelou nominována na cenu Jantar.

Sépie z hor
Kapela tvořená čtyřmi přáteli a zkušenými hudebníky se zaměřuje na moderní jazzovou hudbu, která je založena na improvizaci, experimentování a opakující se motivy. Jejich živá vystoupení jsou plná energie a inspirace.

Pražská společnost b...
Tel:
U Habrovky 66
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: