Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
prosince

Vzlet dětem: Rybovka

Vzlet

zpět na výpis akcí
 

Druhý koncert nové řady vzdělávacích koncertů pro malé posluchače. Tentokrát se podíváme na vánoční klasiku. Českou mši vánoční od Jana Jakuba Ryby.

Datum:04. 12. 22
Cena:od 170 Kč
Čas:17:00 - 18:00
Kategorie: kultura|koncerty, klasika, hudba pro děti|

Dozvíte se, kdo je ten Hej Mistr, uslyšíte a uvidíte pravé barokní ovce a dokonce možná přiletí kometa. Orchestr, sbor, sólisté, robotické ovce, varhany z krabice z Ikey. A mnohem víc...

Speciálním bodem tohoto koncertu je propojení profesionálních hudebníků a studentů hudby. Společně budou mít šanci zasednout v orchestru a pracovat na této skladbě s mladým talentovaným dirigentem Josefem Popelkou pod dohledem profesionálních hudebníků.

Před koncertem jsme si připravili workshop, na kterém úplně zblízka uvidíte a uslyšíte andělské tóny houslí a dokonce se sami stanete andělským chórem, který se na Výsostech neboli na pódiu přidá ke koncertní ježíškovské oslavě.

Pro děti od 7 do 11 let a jejich dospělé parťáky.

Vzlet
Tel: 777 330 096
Holandská 669/1
Praha, 10100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: