Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
listopadu

Ledové království | Film s živým orchestrem

Obecní dům

zpět na výpis akcí
 

Disneyho film Ledové království s živým orchestrem se představí českému publiku 27. listopadu 2022 v Obecním domě.

Datum:27. 11. 22
Cena:od 1 300 Kč
Čas:13:00 - 15:00
Kategorie: kultura|koncerty, klasika, hudba zábava| pro děti|

Disneyho oblíbená pohádka Ledové království se představí českému publiku jako živý koncert v doprovodu Symfonického orchestru Českého rozhlasu 27. listopadu 2022 ve dvou odpoledních představeních. Vstupenky na koncert v impozantní Smetanově síni Obecního domu jsou nyní v prodeji na www.ticketstream.cz. Dirigentem koncertů bude věhlasný Ernst van Tiel.

Připomeňte si oblíbené dobrodružství Elsy, Anny, Olafa a Kristoffa a shlédněte celý film s dialogy na obrovské obrazovce s hudbou v podání živého orchestru. Ledového království a jeho písniček včetně hitu „Let It Go“ (Najednou), oceněné cenami Oscar® a Grammy®, není nikdy dost.

Živé vystoupení Symfonického orchestru Českého rozhlasu přivede k životu oblíbenou hudbu z filmu v nádherných prostorech Smetanovy síně 27. listopadu 2022 (ve 13:00 a 17:30). Díky skvělé akustice sálu bude hudba, hraná synchronizovaně s filmem promítaným na obřím plátně i jeho dialogy a zvukovými efekty, rezonovat Prahou jako nikdy předtím!

Pro ještě větší dojem z představení bude píseň Najednou, která se stala světovým hitem a senzací bezprostředně po jejím uvedení, zpívat muzikálová a operní pěvkyně Michaela Štiková (Gemrotová).

V Ledovém království se nebojácná optimistka Anna vydá na dalekou výpravu, aby společně s drsným horalem Kristoffem a jeho věrným sobem Svenem našla svou sestru Elsu, jejíž ledová moc uvrhla království Arendelle do věčné zimy. Anna s Kristoffem na své cestě čelí nehostinným podmínkám, potkají záhadné trolly či zábavného sněhuláka Olafa a bojují s přírodními živly, aby zachránili království.

Disneyho živé představení Ledové království je skvělou příležitostí, jak strávit kouzelný večer s vašimi oblíbenými postavami a s celou rodinou se před Vánoci ponořit do světa pohádek.

Koncert je pořádán ve spolupráci s mezinárodní koncertní agenturou Sure. Entertainment.

Obecní dům
Tel: 222 002 119
Náměstí republiky 5
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: