Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
září

Koloběžka den 2022

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Koloběžka den je sportovně-charitativní projekt určený pro všechny, kteří mají chuť se projet na koloběžce a podpořit přitom Nadaci Jedličkova ústavu.

Datum:25. 09. 22
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, sport| ostatní, Benefiční pro děti| Sport,

Další Koloběžka DEN je už v dohledu a řítí se do zatáčky vstříc již 6. ročníku. Pro ten letošní se vrací zpět na Výstaviště, kde se ve stínu stromů utkají na svých strojích koloběžkoví nadšenci všech věkových kategorií.

Koloběžka DEN se bude konat v neděli 25. září 2022 od 10 hodin. Také letos pro vás budou připravené trasy různé obtížnosti, půjčovna koloběžek Yedoo zdarma pro všechny registrované účastníky a nouze nebude ani o nové zážitky. Protože akci organizuje Nadace Jedličkova ústavu, může vás navíc hřát dobrý pocit, že svojí účastí podpoříte děti a mladé lidi s handicapem.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: