Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
září

BEERfesto Vol. III

Manifesto Anděl

zpět na výpis akcí
 

BEERfesto již potřetí v Manifestu Anděl - pivo na výsluní! Těšte se na unikátní spojení piva všech druhů a nekonečných kombinací světového jídla.

Začátek:22. 09. 22
Konec:25. 09. 22
Čas:18:00 - 21:30
Kategorie: kultura| hudba zábava|zábava - ostatní, gastro| bary a pivnice, občerstvení, restaurace,

Přátelé, přišlo září a s ním i čas posvícení! Pivo teče proudem, hoduje se o sto šest. A Manifesto je přímo stvořené pro takové radovánky.

Festival věnovaný pivu je zpět a potrvá 4 dny. Opět budete mít příležitost si vychutnat a ochutnat známé i neznámé druhy piv a nejen těch českých. Těšit se můžete na speciály i klasiky na výčepu. Pro milovníky piva máme i tupláky, speciální 1 litrové pivní sklenice!

V jednotlivých restauracích bude k dostání řada importovaných piv, např. Mango Sour u americké restaurace Dirty Dog, vybrané ležáky z Badflashu ukrajinské restaurace Barva.Řecké pivo Mythos je k ochutnání v restauraciYaya's Meat and Seafood a japonská piva Asai či Kirin v restauraci Taiko RamenBar. BEERfesto bude příležitost k pivnímu objevování.

Zima vám nebude. Manifesta převlékneme do podzímního hávu, takže máme zastřešení, ohřívače a deky.

Manifesto Anděl
Tel:
Ostrovského 34
Praha 5 - Smíchov, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: