Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
září

Pohádkový les v Kinského zahradě

Národní muzeum

zpět na výpis akcí
 

Přijďte se svými dětmi do Kinského zahrady a vstupte do kouzelného světa pohádek!

Datum:24. 09. 22
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 16:00
Kategorie: poznání|muzea, pro děti| Příroda, Zábava

Máte rádi pohádky? Tak dorazte se svými dětmi do pohádkového lesa s názvem Skřítkové a víly do Kinského zahrady pod Petřínem.
Pohádkový les připravila Městská část Praha 5 ve spolupráci s agenturou Velká dobrodružství a Národním muzeem. Kilometrovou trasu mohou děti projít kdykoliv od 10:00 do 16:00 hod. (poslední návštěvníky pouštíme na trasu v 15:00 hod.).
Trasa pohádkového lesa začíná před Národopisným muzeem Národního muzea. Děti na startu obdrží průvodní list. U pohádkových postav pak vždy po splnění úkolu dostanou razítko a v cíli za všechna razítka obdrží drobný dárek. Akce nabízí dětem i jejich rodičům prožít příjemný den plný soutěží a zábavy.
Trasa je vedena po chodnících parku, čímž je dobře dostupná i pro kočárky. Cestou se děti setkají s deseti pohádkovými postavami v hezkých kostýmech, u kterých plní úkoly. Mimo jiné se setkají se skřítky, mravencem, vodníkem, světluškou nebo hadí královnou.

Národní muzeum
Tel: 224 497 111
Václavské nám. 68
Praha 1, 11579
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: