Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
září

VyšeHrátky 2022

VyšeHrátky

zpět na výpis akcí
 

Devatenáctý ročník festivalu VyšeHrátky pro děti, jejich rodiče i prarodiče se letos opět uskuteční na pražském Vyšehradě.

Začátek:01. 09. 22
Konec:04. 09. 22
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba, zábava| zábava - ostatní, pro děti| Divadlo, Hry, Zábava

Program tradičně nabídne divadelní představení Studia Damúza, a také hostujících souborů Buchty a loutky nebo My kluci, co spolu chodíme.

Můžete se těšit na koncert kapely Bombarďák, tvorbu studentů DAMU, workshopy, výtvarné dílny a interaktivní hřiště. Nebude chybět ani SWAP dětského oblečení a čtení dětem.

Máme radost, že se po roce opět můžeme s vámi – dětmi, rodiči a prarodiči – setkat.

Festival Vyšehrátky pořádá od roku 2004 vždy na začátku září Studio DAMÚZA o.p.s. ve spolupráci s NKP Vyšehrad. Letos slavíme svoji plnoletost. V duchu oslav narozenin se ponese celý festival.

VyšeHrátky jsou interaktivní festival se zaměřením na loutkové a autorské divadlo a hravě vzdělávací aktivity pro širokou veřejnost odehrávající se na Královské a knížecí akropoli Vyšehradu. Program se zaměřuje především na skupinu rodičů, kteří chtějí aktivně trávit volný čas se svými dětmi a na školní kolektivy.

VyšeHrátky
Tel:
Vyšehrad - staré purkrabství
Praha - Vyšehrad, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: