Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
června

Festival ARENA 2022

Divadlo bratří Formanů

zpět na výpis akcí
 
Tip

Divadelní představení, novocirkusové stany a akrobati, herci, hudebníci a letní atmosféra na břehu Vltavy. To vše nabízí open air festival ARENAů.

Začátek:21. 06. 22
Konec:02. 07. 22
Čas:17:00 - 23:59
Kategorie: kultura|divadla, ostatní

Přijďte se podívat na francouzský soubor Compagnie Rasposo a jejich představení Oraison nebo na představení JURI, Par le Boudu, Sono io?, Bruits de Coulisses, The Playground of the Unconscious Self. Letošní ročník bude totiž zářit významnými soubory evropské novocirkusové scény.

Mezi představení z domácí produkce patří Mia nosí pradu, Kuchyňská revue aneb Pokušení svatouška Hrnce, Cirkus Abrafrk.

Kromě uměleckého zážitku si užijte také klidnou atmosféru s rodinou či přáteli na Smíchovské náplavce. Projděte se festivalovým městečkem a využijte dle libosti i doprovodný program: dílny, divadelní představení, koncerty na souši i na Lodi Tajemství a průběžné výstupy účinkujících v areálu festivalu.

Vstup do areálu festivalu je zdarma, lístky na jednotlivá představení můžete zakoupit v síti GoOut.

Divadlo bratří Formanů
Tel:
Hořejší nábřeží
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: