Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
června

Landscape festival

Smart Communication

zpět na výpis akcí
 

 Pražská nádraží ne/využitá

Začátek:21. 06. 22
Konec:02. 10. 22
Cena:Zdarma
Čas:00:00 - 23:59
Kategorie: kultura|design, ostatní, vizuální umění

Akce, která se již tradičně věnuje širokým souvislostem architektury, krajiny, veřejného prostoru a umění, se tentokrát zaměří na proměny lokalit čtyř pražských dopravních a infrastrukturních uzlů: Nákladového nádraží Žižkov, Zastávky Libeň a Palmovky, území mezi Florencí, Masarykovým nádražím a Krenovkou a také Smíchovského nádraží.

Právě na těchto místech, které procházejících transformacemi, nabídne Landscape festival desítky umělecko-architektonických intervencí a děl renomovaných tvůrců i studentů uměleckých škol a architektury. Jejich zásahy nabídnou oživení a originální pohled na významná místa Prahy.

Po dobu čtyř měsíců tak tyto lokality zajímavě ozvláštní například díla Dominika Langa, Čestmíra Sušky, Miloše Šejna, Romana Franty, Lenky Klodové, Matěje Franka, Tima, Epose 257, Benedikta Tolara nebo ateliérů Kamil Mrva architects, Prodesi/Domesi či ARCHWERK.  

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: