Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Festival ABC je dvoudenní zábava pro celou rodinu v prostorách Národního zemědělského muzea v Praze na Letné.

Začátek:28. 05. 22
Konec:29. 05. 22
Cena:od 100 Kč
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: poznání|muzea, ostatní, pro děti| Příroda, Zábava

Ábíčko je časopis pro zvídavé děti, které se nebojí žádného dobrodružství. A přesně takový je i náš festival! Pro všechny hravé děti i dospělé jsme připravili spoustu hraní ve vnitřních i venkovních prostorách muzea. Vyzkoušíte si RC hračky, virtuální realitu i vědecké experimenty, naučíte se tisknout na 3D tiskárně, kreslit komiksy nebo si zkusíte, jak přežít v divoké přírodě. Staňte se archeologem, herním vývojářem, kouzelníkem, naučte se střílet z luku nebo procestujte svět. Čekají na vás i sportovní disciplíny a vědomostní úkoly, díky kterým poznáte každý kout muzea.

Pro všechny děti je připravena soutěžní trasa a 3x denně tombola o spousty zajímavých cen. Na pódiu časopisu ABC bude během celého festivalu probíhat pásmo zajímavých přednášek. Nezapomínáme ani na nejmenší, pro které máme připravený speciální koutek se Sluníčkem a Mateřídouškou.

Přijďte za námi na Letnou, nebudete litovat!

Národní zemědělské m...
Tel: 220 308 111
Kostelní 1300/44
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: