Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
května

Fashion Weekend

Metropole Zličín

zpět na výpis akcí
 

Baví vás svět módy nebo jen hledáte inspiraci čím oživit šatník pro další roční období? Pak si nenechte ujít Fashion Weekend v Metropoli Zličín.

Začátek:14. 05. 22
Konec:15. 05. 22
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|Móda

Ve dnech 14. – 15. května se tu uskuteční velkolepý Fashion Weekend s bohatým doprovodným programem. Po oba dny se můžete těšit na sérii módních přehlídek s trendy outfity, předních českých a slovenských návrhářů, koncert Aničky Slováčkové, rozhovory se zajímavými osobnostmi, soutěže a mnoho dalšího. Celým víkendem diváky provede moderátor Roman Vojtek a Martina Šmuková zakladatelka nadace Pink Bubble. 

V sobotu budou návštěvníci svědky hlavní přehlídky předních módních návrhářů jako je Klára Nademlýnská, Chatty, Zuzana Kubíčková, Jan Černý, La Formela, Lenka Kremes nebo Vanda Janda. Další sérií módních přehlídek s trendy outfity, které pro vás vybrala fashion stylistka Metropole Zličín Bára Havlíková. „Akcí Fashion Weekend bychom chtěli našim zákazníkům představit Metropoli v novém světle, jako fashion point místo, kde najdou trendy outfity všechny věkové kategorie. Chtěli bychom svět módy a stylu přiblížit všem, kteří se o tuto oblast zajímají, anebo naopak inspirovat ty, kteří potřebují v této oblasti navést,“ říká marketingová manažerka Metropole Zličín Michaela Machovičová. 

Víkendový program startuje v sobotu 14. května ve 13 hodin. Kromě módních přehlídek se diváci mohou těšit i na zajímavé rozhovory se známými osobnostmi nebo stylisty. Pozvání přijal například fotograf Robert Vano, Naomi Adachi nebo modelky, které předvádí modely ikonických značek jako jsou Saint Laurent nebo Dolce & Gabbana. V sobotu v odpoledních hodinách také vystoupí oblíbená zpěvačka Anička Slováčková. 

Celý víkend v čase mezi 13 a 17 hodinou bude také probíhat casting prestižní modelingové agentury My Model Agency, která hledá nové zajímavé tváře. Přihlásit se mohou všechny dívky ve věku 13–25 let s minimální výškou 170 cm. Dalším lákadlem je make-up a hair styling koutek nebo speciální foto stěna Pink Bubble, před kterou se mohou návštěvníci vyfotit se svou oblíbenou VIP osobností a přispět tak na charitativní účely. S otevřenou náručí na vás bude čekat například herečka Alice Bendová, moderátorka Iveta Vítová Lutovská nebo české Miss Klára Vavrušková a Natalie Kotková.

Metropole Zličín
Tel: 226 081 540
Řevnická 121/1
Praha 5, 155 21
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: