Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
května

Bambule Festival

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si užít jeden z největších dětských festivalů v Praze! Těšit se můžete na bohatý hudební a doprovodný program pro celou rodinu.

Začátek:14. 05. 22
Konec:15. 05. 22
Cena:od 390 Kč
Čas:11:00 - 22:00
Kategorie: poznání|veletrhy, ostatní, lifestyle| Beauty

Na hlavní stage každý den vystoupí oblíbení interpreti, kteří zabaví nejen děti, ale i rodiče. Představí se Kája dětem, projekt plný písniček a tanečků pro ty nejmenší. Své nejznámější písničky zazpívá Karol a Kvído, hudebně-tanečně-vzdělávací program muzikálové zpěvačky a tanečnice Karoliny Gudasové. Pěveckého duo Ben&Mateo, které ovládlo v loňském roce srdce českých teenagerek. A chybět samozřejmě nebude ani nejpopulárnější dívčí kapela současnosti skupina Lollipopz.

A to ještě není všechno! V areálu najdete i tématické fun zóny:
→ Potter zóna – kde budou probíhat kouzelnické soutěže, výroba trolího slizu nebo kouzelnické turnaje.

→ Biker zóna – zde můžete shlédnout exhibici nejlepších českých bikerů z připravované velkolepé show Michala Nesvadby s názvem Fantazie na kolečkách.

→ Parkour zóna – vzniklá ve spolupráci se známým parkouristou a youtuberem Tarym. Těšit se můžete na jeho exhibiční ukázku i autogramiádu.

Pro děti bude připravena také speciální Kouzelná cesta, po které budou muset plnit rozmanité úkoly. V jejím závěru si pak za odměnu můžou vytočit na kole štěstí zaslouženou výhru.

Mezi známé tváře, které festival navštíví, bude patřit také Filip Rožek, autor jedné z nejúspěšnějších knih roku 2020 Gump: Pes, který naučil lidi žít, podle které v loňském roce vznikl také stejnojmenný film. A osobně přijde i slavný psí hrdina Gump. Společně se zúčastní krátké autogramiády a v závěru každého festivalového dne předají cenu výherci festivalové soutěže.

Ty budou probíhat po oba dny a účast je jednoduchá. Stačí když přijdete na festival v zábavném kostýmu, vyfotíte se u speciální fotostěny a svou fotku budete sdílet na Instagramu se soutěžním hashtagem. Každý den bude z Instagramových příspěvků vylosován jeden výherce, který získá odměnu v podobě dárkové poukázky v hodnotě 2000 Kč na nákup v hračkářství Bambule, balíček hraček a měšec důkátků do Klubu hraček Bambule.

Samozřejmě nebude chybět ani relaxační a food zóna. Postaráme se jak o relax, tak o vaše spokojená bříška.

Foto:  archiv Výstaviště Praha a festivalu Bambule 

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: