Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
ledna

EAT in kino! Happy Feet

Manifesto Anděl

zpět na výpis akcí
 

Projekce filmu Happy Feet. Animák pro celou rodinu.

Datum:15. 01. 22
Cena:Zdarma
Čas:16:30 - 18:15
Kategorie: kultura|kina pro děti|

Královští tučňáci se rodí s nadáním pro zpěv. Mumble je výjimka. Narodil se, aby tančil…vlastně stepoval. Takové tučňáka nehodné chování se stane důvodem pro jeho vyhnání ze země do velkého studeného světa Antarktidy. S pomocí podivínů Amigos a vševědoucího tvrďáka jménem Lovelace se Mumble vydává na dobrodružnou cestu za poznáním. Být upřímný sám k sobě je způsob, jak změnit svět.

Vezměte rodinu a přátelé na kino v Manifestu, které není jen o sledování filmu, ale je to parádní večírek, kde si můžete dát nějakou dobrotu až z 13 restaurací, horké koktejly, svařák, tankové pivo Pilsner Urquell nebo sudové Vinohradský pivovar. Můžete zde s námi tancovat a hlasitě se smát. Vše pod hvězdnou střechou.

Film: Happy feet (2006)

Kdy: sobota 15/1 | 16:30

Vstup: ZDARMA

Jazyk: čeština s anglickými titulky

Manifesto Anděl
Tel:
Ostrovského 34
Praha 5 - Smíchov, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: