Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
prosince

Manifesto Florenc: New year, new chapter

Manifesto Florenc – UZAVŘENO

zpět na výpis akcí
 

Nový rok, další kapitola. Nadešel čas se rozloučit s rokem 2021 a Manifestem Florenc než se chopíme nového místa v Praze.

Datum:31. 12. 21
Čas:17:00 - 22:00
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Manifesto Florenc bude 31. prosince vyhlížet plánované stěhování a rozlučka se starým rokem tak bude poslední příležitostí k ulovení zážitků z tohoto legendárního místa, které se zapsalo do paměti. Vezměte své nejbližší a přijďte oslavit nový rok u nás. #Legendforever

Otevřeno bude od 11 do 22 hodin (anebo, pokud to ukončení nouzového stavu dovolí, tak do půlnoci). I na tento večer bude možné rezervovat si jeden z vyhřívaných glampingových stanů, vychutnat si speciální nabídku prosecca, pořídit jedny z posledních fotek a užít si rytmy večera od DJe Nobru.

Užijte si poslední chvíle roku u praskajícího ohně nebo v ikonickém glamping stanu! Rezervujte si svá místa na shop.manifestomarket.com.

Těšte se na akci 2+1, kdy při koupi 2 lahví prosecca Serenello 0,75 l dostanete třetí lahev ZDARMA!

Dopřejte si skvělou večeři. Na výběr máte z 15 restaurací, které představují různé světové kuchyně. Na koktejlovém baru Soot si vyberte z bohaté nabídky horkých a studených koktejlů, bublinek, vína a milovníkům piva jistě neujde náš pivní bar s Vinohradskou 11.

Manifesto Florenc – ...
Tel:
Na Florenci
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: