Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
prosince

Zázrak (s)tvoření

Laterna magika

zpět na výpis akcí
 

Ve všech vánočních reprízách Zázraku (s)tvoření můžete exkluzivně vidět Uměleckého šéfa Laterny magiky Radima Vizváryho!

Začátek:25. 12. 21
Konec:27. 12. 21
Cena:od 290 Kč
Čas:17:00 - 18:00
Kategorie: kultura|divadla, pro děti| Kultura

Představte si, že byste si mohli vytvořit nový svět z čisté nicoty. Takový, o jakém třeba sníte, bezpečný, ale plný překvapení a dobrodružství. Náš hrdina stojí na úplném začátku – se svou fantazií a bělostným papírem, který se může stát čímkoli. Z představivosti, tvořivosti a hravosti, tak se náš nový svět rodí. V tom papírovém se dějí opravdu podivné věci, a když se objeví jeho hraví obyvatelé, je o dobrodružství postaráno. Takový kluk, co se rád honí za novými objevy, je ale někdy trochu zbrklý a musí se teprve naučit, jak se ve světě křehkého papíru chovat, aby mu neublížil. Objeví toho ale ještě mnohem víc, třeba jak velkou sílu má laskavost a ochota, a jeho papíroví kamarádi mu pomohou najít i cestu k opravdovému přátelství.

Inscenace kombinuje pantomimu, tanec s prvky akrobacie, loutkoherectví i animaci. V interaktivním závěru náš nový svět otevřeme malým divákům, aby jej přišli dotvářet spolu s námi.

Představení hrajeme bez přestávky, vhodné pro děti od 4 let.

V prosinci vás čekají celkem tři představení Zázraku (s)tvoření:
- sobota 25.12.2021 17.00
- neděle 26.12.2021 17.00
- pondělí 27.12.2021 17.00

Laterna magika
Tel: 224 901 417
Ostrovní 1
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: