Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Jít si zacvičit, zaplavat si, zahrát si squash, nebo vylézt na horolezeckou stěnu a ještě k tomu zcela zdarma!

Začátek:25. 12. 21
Konec:31. 12. 21
Cena:Zdarma
Čas:08:00 - 20:00
Kategorie: sport|bojové sporty, fitness, florbal, fotbal, golf a minigolf, lední sporty, míčové sporty, relaxace, squash, tenis, badminton, tanec, vodní sporty, ostatní, jóga

Hlavní město Praha si pro vás jako každou zimu připravilo vánoční dárek v podobě projektu Týden sportu zdarma! Akce se pořádá především díky provozovatelům pražských sportovišť, kteří se do projektu aktivně zapojují.

Vybrat si budete moci z nabídky jak tradičních sportů, tak i z těch méně obvyklých. Veliký zájem často bývá o návštěvy plaveckých bazénů nebo zimních stadiónů. Z dalších sportů bylo v minulých letech možné vyzkoušet si například lezení, bowling, či si zahrát beach volejbal.

Na jednotlivá sportoviště můžete vyrazit od soboty 25. do pátku 31. prosince. V případě některých sportovišť je vzhledem k jejich kapacitě vyžadována telefonická, e-mailová či online rezervace. Přístup zdarma rovněž není vždy po celou jejich vánoční otevírací dobu, ale jen ve vybraných dnech a hodinách, které v rámci projektu provozovatel sportovního zařízení nabízí. Kompletní přehled zapojených sportovních zařízení naleznete níže.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: