Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
prosince

Bruslení na Chodově

Westfield Chodov

zpět na výpis akcí
 

Zimní bruslařská sezóna je tady. Protáhněte brusle na moderním a trochu netradičním kluzišti v parku u obchodního centra Westfield Chodov.

Začátek:01. 12. 22
Konec:31. 01. 23
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: sport|lední sporty

Od prosince do do konce ledna se již po čtvrté park u chodovského obchodního centra promění v romantickou ledovou plochu pro všechny vášnivé i začínající bruslaře.

Kluziště jsme opět postavili na vyvýšené ploše, tak jak jste tomu byli z minulých let zvyklí. Ledová plocha se rozkládá na více než 600 m2 a opět jsme si pro vás připravili velmi oblíbený Ice Bar (pod palcem jej bude mít vyhlášený provozovatel). Jsme rádi, že každý bruslař se znovu může občerstvit přímo z ledové plochy. Nevšední ledový zážitek si tu mohou opět užít malí i velcí bruslaři, a to denně od prosince do ledna. K dispozici na objednávku jsou vám k dispozici certifikovaní instruktoři bruslení, jejichž služby je možné taktéž využít. V případě, že nemáte vlastní brusle, máte možnost si je opět na místě zapůjčit. Případně si na automatické brusce nechat nabrousit ty své.

A protože je čas Vánoc, nezapomeňte se také na chvíli zastavit a jen tak se svými blízkými nasávat vánoční atmosféru, třeba u voňavého svařáku a dalších tradičních dobrot, které u nás můžete zakoupit. Celý areál je pokryt vysokorychlostním bezdrátovým internetem.

Vánoce jsou obdobím, kdy by měli být na sebe lidé hodní. Proto jsme se rozhodli pomáhat těm, kteří to potřebují a neměli v životě moc štěstí. Pomoci můžete i vy tím, že si k nám přijdete zabruslit a užít si zimní radovánky do ledového království u OC Westfiield Chodov. K zakoupené vstupence si jednoduše můžete přikoupit tzv. DobroTiket pro organizaci Cesta Domů nebo Klokánek na Praze 11 a to ve výši 30,- 50,- nebo 100,- Kč. Po skončení letošního ročníku tyto dary přímo poputují na dobročinné účely vybraných organizací.


Kluziště je instalováno jako každoročně přímo v parku vedle vchodu 'A' u OC Westfield Chodov. Jako každý rok pro vás chystáme novinky a proto si to nenechte ujít!
 
více než 600 m2 ledového světa
otevřeno ve všední dny od 10:00 do 21:00 a víkendy + vánoční svátky od 9:00 do 21:00 (mimo 24.12. 9:00 až 15:00 a 31.12. 9:00 až 18:00), pokud provozovatel neurčí jinak
půjčovna poskytne dostatečné množství bruslí
hrazdičky pro děti
smart WiFi pro všechny zdarma
broušení bruslí na automatické brusce
možnost komerčních pronájmů (individuální domluva)
OBLÍBENÝ ICE BAR občerstvení přímo z ledové plochy (nový vyhlášený provozovatel!!!)

Westfield Chodov
Tel: 272 173 677
Roztylská 2321/19
Praha 4, 148 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: