Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
prosince

Lampiony na Výstavišti

Rychta na Střídačce

zpět na výpis akcí
 

Vyrobte si lampionek a projděte se s námi průvodem.

Datum:03. 12. 21
Cena:120 Kč
Čas:14:00 - 18:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, poznání| workshopy

Předvánoční lampionový průvod s anděly a čerty se u nás na Výstavišti už pomalu stává tradicí. I letos se můžete s dětmi těšit na světýlka, procházku a společné rozsvícení vánočního stromu před Průmyslovým palácem.

Čekání na lampionový průvod si můžete zkrátit v bistru Artyčok výborným svařákem s 30% slevou nebo čajem pro děti zdarma. Stačí u okýnka říct heslo „Lampionový průvod“.

Vyrážíme v 16:30 od Ateliéru Rychta (vedle bistra Artyčok) a pomalým tempem, které zvládnou i ti nejmenší světlonoši, průvod zakončíme přibližně v 17:00 rozsvícením vánočního stromu. Zazpívá nám dětský sbor Rolnička Praha a pokud s námi zůstanete ještě o chvilku déle, zahraje vám hudební uskupení Wolf Lady.

Předpokládaný konec v 19:00 hodin.

Nezapomeňte si přinést lampiony a lucerničky! Pokud zrovna doma žádné nemáte, přijďte si je vyrobit k nám na Rychtu. V době od 14:00 do 16:30 si tady děti pod vedením Honzy Šimra mohou snadno a rychle vyrobit vlastní lampion, není třeba se nikam registrovat, stačí zaplatit 120 Kč na místě. (V ceně: základní tvar lampionu k vystřižení, el. led svíčku, provázek a tyčka.)

Rychta na Střídačce
Tel: 602 216 636
Výstaviště Holešovice 1091
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: