Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Hudba pro šťastný spánek. Specaculare přiváží showcase labelu Slaapwel zaměřeného na ambient.

Datum:26. 11. 21
Cena:350 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Wixel, zakladatel belgického vydavatelství Slaapwel, prý často ležel v posteli a nemohl usnout. Napadlo ho, že by bylo skvělé, kdyby existovala hudba, která by mu pomohla překonat hranici mezi bdělým stavem a spánkem. A tak se vydal hledat hudebníky, kteří by mu takové skladby mohli dodat. Katalog labelu Slaapwel, jehož showcase přiváží letošní Spectaculare do CAMPu, je plný delikátního ambientu, který se nestydí za svůj účel posluchače přivést do snů. Label od roku 2014 kurátoruje hudebník Stijn Hüwels. Právě on se na showcase představí, stejně jako Katharina Schmidt a Ciro Berenguer, další dva hudebníci vydávající pod charakteristickým logem s dřímající sovou se sluchátky na uších.

CAMP – Centrum archi...
Tel: 770 141 547
Vyšehradská 51
Praha 2, 128 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: