Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
listopadu

Japanese cheesecake festival

Café Sofa

zpět na výpis akcí
 

Cheesecake zdomácněl také v Japonsku a právě zde vzikají ty nejlepší Cheesecaky na světě.

Datum:13. 11. 21
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky, kavárny, občerstvení

Na světě existuje bezpočet různých sladkých dezertů, koláčů a dortů. Každá země, kraj nebo kultura má svá specifika a výjimečné ingredience a chutě. Jeden z těch nejrozšířenějších dezertů je bezpochyby cheesecake. Novodobá historie se datuje do roku 1730, kde ve městě Philadelfia vznikl první “Cheesecake house“.

Cheesecake zdomácněl také v Japonsku a právě díky různým specifickým ingrediencím a vyprecizovaným způsobům přípravy vznikají ty nejlepší cheesecake na světě. Na oslavu tohoto báječného dezertu jsme se rozhodli pro vás připravit různé speciální druhy, které nenajdete nikde jinde na světě.

Těšit se můžete na speciální Yokohama cheesecake, japonský cheesecake strýčka Tetsu s yuzu, mochi cheesecake a mnoho dalšího. K poctě cheesecaků jsme přidali také oslavu známé tyčinky Kit Kat, která právě v Japonsku má různé specifické příchutě.
Z této limitované edice vám přinášíme Uji matcha KitKat Cheesecake a Hojicha KitKat Cheesecake z praženého čaje.

Jako specialitu jsme připravili UJI MATCHA LIQUID CHEESECAKE.

Café Sofa
Tel: 224 174 122
Evropská 2690 / 17
Praha 6, 16041
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: