Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
října

Festival studentských divadel v Celetné 2021

Divadlo v Celetné

zpět na výpis akcí
 

Desátý ročník festivalu studentských divadel v Celetné je tu! Všude dobře, doma nejlépe!

Začátek:22. 10. 21
Konec:24. 10. 21
Čas:17:00 - 23:00
Kategorie: kultura|divadla

Podtitulem letošního ročníku je úsloví „Všude dobře, doma nejlépe – znovu na scéně“. Téma odkazuje na uplynulý letní benefiční festival OLDstars on the ROUD pořádaný v Roudnici nad Labem, kde byla umělecká skupina „na cestách“. Na podzim se ale opět tradičně vrací do své „domovské” Prahy. Odkazuje se také k loňskému ročníku, který musel být z důvodu protikoronavirových opatření o rok odložen. Letos si ale umělecká skupina ke svým 18. narozeninám jubilejní ročník za dodržení všech protikoronavirových opatření snad již konečně nadělí. Cílem festivalu je zpřístupnit studentské inscenace uvedené v létě v Roudnici nad Labem i pražským divákům.

Věříme, že vývoj epidemické situace nám umožní festival uspořádat plánovaném rozsahu. Festival proběhne za dodržení všech hygienických standardů a opatření. Interiérové prostory budou pravidelně desinfikovány a desinfekce bude rovněž k dispozici divákům, kteří budou mít dostatek místa pro dodržování doporučených rozestupů. Ve všech vnitřních prostorách bude nutné mít zakrytá ústa a nos. Jak herci, tak i diváci, budou mít povinnost prokázat se dokladem o dokončeném očkování či negativním testu na covid-19.

Divadlo v Celetné
Tel: 222326843
Celetná 17
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: