Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Nevyhazuj věci, které nevyužiješ! Daruj je nebo vyměň za něco užitečného.

Datum:23. 10. 21
Cena:70 Kč
Čas:14:00 - 17:00
Kategorie: poznání|knihy, lifestyle| Nakupování

Přijďte si k nám vyměnit své knihy a časopisy za jiné. Udělejte si doma pořádek a přineste s sebou učebnice, encyklopedie, pohádky, romány, časopisy (např. čtyřlístek) v sobotu odpoledne před Ateliér Rychta.

Předměty ke swapování: učebnice, encyklopedie, romány, pohádkové knihy, časopisy pro děti – věci určené ke swapování musí být v dobrém stavu – nebudeme přijímat poničené knihy, potrhané, nebo pomalované.

V rámci SWAPU se můžete zúčastnit i workshopu kde vdechneme starým knihám nový život – budeme vyrábět umělecké předměty (sochy, obrazy, dekorace). Lektor vám představí různé techniky zpracování knih od jednoduchých po složité. Workshopu se může zúčastnit jak dítě, tak dospělý. ​Veškerý materiál a staré knihy budeme mít pro vás připravené. Své výrobky si následně můžete odnést domů a nebo se jen nechat inspirovat pro své další tvoření.  Workshop bude probíhat v čase: 14:30–16:30 v Ateliéru Rychta.

Jak SWAP funguje?
Kupte si vstupenku za 70 Kč a přinesete s sebou libovolné množství knih – kolik jste si přinesli, tolik si můžete odnést.
Kupte si vstupenku za 70 Kč a pokud nic nepřinesete, můžete si odnést pouze 1 věc.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: