Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
září

ZAŽÍT MĚSTO JINAK: Smetanovo nábřeží a jeho okolí

SmetanaQ

zpět na výpis akcí
 

Srdečně vás zveme na sousedské slavnosti, které se v rámci iniciativy Zažít město jinak budou konat i v naší části Prahy.

Datum:18. 09. 21
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 23:59
Kategorie: kultura|galerie, koncerty

Milí sousedé, 18. 9. vás srdečně zveme na Smetanovo nábřeží a do okolních ulic. Můžete se těšit na umělecké instalace, komentované prohlídky výstav a rotundy, koncerty, performance v divadle, umělecké a řemeslné workshopy pro děti i dospělé nebo třeba autorská čtení ze života. Chuťové buňky vám uspokojí speciální menu a vyletněné drinky.

 

Smetanovo nábřeží a okolní ulice pro vás ožijí kulturou, uměním a designem díky iniciativě SmetanaQ. S pestrým programem se zapojí i další podniky a instituce! 

Umělecké fotografie tvorby rezidentních designérů ze SmetanaQ budou sousedit s rostlinou instalací o kompostování od Deelive Design Store. Komentované prohlídky nabídne Galerie Hollar, knihkupectví K-A-V-K-A a nově zrekonstruovaná kavárna Slavia. Své dveře otevře i rotunda Nalezení sv. Kříže. Z oken galerie Fasáda se rozezní smyčcové uskupení s klavírem RB:BOYS & Radek Blahuš, následovat bude zpěvačka a rapperka, Hellwana. Energický Iby Pop zahraje v nově otevřeném Čapadle. Divadlo Na zábradlí zažijete jinak díky interaktivní hře, která vás zavede do zákulisí s tajným cílem.

 

A to není vše! Kompletní program najdete na webu či FB.

SmetanaQ
Tel: +420724575485
Smetanovo nábřeží 4
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: