Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
září

Festival létajících pivovarů

Holešovická tržnice

zpět na výpis akcí
 

Podpořte létající minipivovary, které trpěly pod knutou Covidu! Přijďte ochutnat jejich svěží speciály!

Začátek:10. 09. 21
Konec:11. 09. 21
Cena:od 100 Kč
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba, zábava| gastro| bary a pivnice, občerstvení, festivaly

Dvacet tzv. létajících pivovarů či pivovarů, které byly létající, ale již přistály, degustace výhradně ze skla, s pivem se snoubící gastronomie a k tomu spousta skvělé muziky. Nejen o tom bude 1. ročník nového dvoudenního festivalu, který se bude konat v pátek 10. září od 14:00 do 22:00 a v sobotu 11. září od 10:00 do 22:00 ve venkovních prostorách Pražské tržnice v Praze 7 – Holešovicích .

Vstup na festival i doprovodný kulturní program je zdarma
Podmínkou degustace piv však bude koupě našeho 0,3 l skleněného džbánku. Společně s festivalovou degustační kartou a tužkou bude za 100 Kč, pro seniory za 70 Kč. Týž džbánek bude možné používat po oba dny konání festivalu.

Co jsou létající pivovary
Kočovné, létající nebo také nomádské. Nejen těmito názvy označujeme pivovary bez vlastního výrobního zařízení. Obvykle za nimi stojí nadšenci, kteří nemají dostatek finančních prostředků na vybudování vlastního pivovaru a jsou tedy odkázáni na volné kapacity klasických „kamenných“ pivovarů, v nichž si pivo vyrábějí buď sami, nebo za asistence místního sládka.

Proč je chceme podpořit?
Na pivních festivalech bývají spíše jen tzv. do počtu, což je podle nás škoda. Proto jsme se rozhodli uspořádat festival, který bude vyhrazen pouze „nomádům“. Tím bychom chtěli dát najevo, že v nich vidíme přínos pro zpestření tuzemského pivního trhu i potenciál, že časem „dolétají“ a stanou se z nich klasické pivovary.

K dobré náladě patří i dobré jídlo
Ochutnat budete moct takové lahůdky jako jsou balkánské speciality - burek, kuřecí stripsy, indické speciality - (kuřecí tikka wrapy, seekh kebab wrapy, škvarkové tyčinky a cibulové kroužky Vegan City a další dobroty, snoubící se s dobrým pivem.
A kdybyste potřebovali osvěžení, nabídneme vám netradičně i klasicky přípravovanou kávu.

Holešovická tržnice
Tel: +420 220 800 592
Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: