Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
září

Vinobraní na Grébovce: Náměstí Míru

Vinobraní na Grébovce

zpět na výpis akcí
 

Vinobraní na Grébovce vždy trvá dva dny, přičemž první dense akce koná na jednom z nejkrásnějších pražských náměstí, Náměstí Míru.

Datum:17. 09. 21
Čas:12:00 - 20:00
Kategorie: gastro|občerstvení, vinárny, festivaly

Náměstí Míru dodává svátku vína nepřekonatelnou atmosféru, je dobře dopravně dostupné a poskytuje dostatečně velký prostor pro stylové stánky s vínem, burčákem a všemožnými dobrotami. Nejinak tomu bude i letos.

Náměstí Míru bude hostit vinobraní dne 17. 9. 2021 v čase od 12:00 do 20:00. Od 12 hodin se budete moci občerstvit u stánku s pochutinami, vínem a burčákem. Na své si přijdou i příznivci piva, ale také například mořských plodů či hamburgerů. Ve 14 hodin vinobraní oficiálně zahájíme, o což se postará moderátor Honza Musil a starostka Prahy 2 Mgr. Jana Černochová. Mezi 14. a 19. hodinou doprovodí vaše mlsání a popíjení úžasná Cimbálka.

Vinobraní na Grébovce
Tel:
náměstí Míru
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: