Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 
Tip

10. výročí Burgerfestu na Křižíkově fontáně.

Začátek:03. 09. 21
Konec:05. 09. 21
Cena:150 Kč
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: gastro|ostatní, festivaly

10. výročí Burgerfestu bude jedinečný gastronomický a kulturní zážitek! Burgery, kapely a mašiny – ještě víc zábavy, kterou si po tom všem všichni zasloužíme! Máš se na co těšit, tento ročník bude totiž famózní – po loňské premiéře se Burgerefest opět spojí s dalším legendárním festivalem všech milovníků kůže a benzínu – Prague Harley Days. 

I letos uvidíš skvělé cooking shows s milovníky vaření z několika zemí včetně našeho oblíbeného pyromana Karla Heinz Drew z Mnichova, který předvede svoji geniální ohnivou show za grilem vyrobeným z barelu. I letos tě čeká spoutu překvapení a super zážitků, spousty jídla, zábavy a hlavně pohody na největší masožravé akci roku 2021!

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: