Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
července

Grand Opening Titan Parku a Prague Louky

Titan Park

zpět na výpis akcí
 

Oficiální otevření bran největšího OCR parku v České republice. Přijďte si zasportovat, zasoutěžit a užít si OCR komunity!

Datum:24. 07. 21
Čas:10:30 - 23:59
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, sport| adrenalin sporty, relaxace, ostatní, gastro| občerstvení, lifestyle| Relax

V sobotu 24. července se v rámci areálu Prague Louka (K Sádkám 158, na břehu Vltavy naproti dostihovému závodišti Velká Chuchle) otevřou brány Titan Parku, největšího OCR parku v ČR (OCR - obstacle course race = překážkové závody typu Spartan Race apod.). S rozlohou 3 ha je Titan Park největším OCR parkem v ČR a třetím největším parkem v EU. Celková rozloha areálu (Titan Park + Prague LOUKA) je 5 ha.

Součástí Titan Parku jsou konstrukce na šplh, ručkování, přelézání kontejneru, 14 m dlouhá překážka – ručkováním po kruzích, Warped Wall (překážka inspirovaná americkou sportovně zábavní soutěží Ninja Warrior), skok přes pneumatiky a další překážky. 

V areálu Prague Louka bude pro návštěvníky po celý den připraven bohatý program pro děti i dospělé včetně OCR závodu Open Race pro dospělé a Kids Race pro děti. K dispozici bude dále biotop na koupání, šapitó, bistro z kontejneru, trampolína, grilovací spoty, autokemp pro 25 karavanů, zázemí klubovny, slackline, houpací sítě, hřiště pro děti s pískovištěm, beachvolejbal, možnost zapůjčení paddle boardu, skvělá hudba a atmosféra po celý den. Spojení do centra Prahy buď MHD ze zastávky Lahovičky nebo na kolech po cyklostezce.

„Areál Prague Louka se nachází v oáze klidu u vody, pod stromy a v okolí jsou farmářská zvířata. Přijďte si užít OCR sporty, koncert, koupání a street food - venkovní vaření paelly na obřích pánvích,“ vzkazuje za organizátory akce Zuzana Třebická.

Registrace na závody:

https://irontime.cz/prihlaska1892/

Harmonogram dne:

10:30 - Otevření areálu a registrace

12:30 - Odstartování závodu Open Race (1+ km, 20 + překážek)

Street Food (Paella, tapas...) k dispozici celý den - paella na obřích pánvích 

13:30 - Odstartování Kids Race (500+ m, 10+ překážek)  

16:45 - Vyhlášení výherců a předání cen 

17:00 - Táborák a opékání buřtů

18:00 – Živá hudba 

24:00 - Konec (možnost přespání v kempu) 

Organizátoři připomínají, že se akce bude řídit aktuálními epidemiologickými opatřeními.

Titan Park
Tel: 721 405 426
K Sádkám 158
Praha, 15900
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: