Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
května

Dance for (Home) Office - online

Ponec - divadlo pro tanec

zpět na výpis akcí
 

Pod vedením oceňované tanečnice a choreografky se skrze jednoduché pohyby a principy, které zvládne úplně každý, protáhnete a rozproudíte energii.

Datum:06. 05. 21
Čas:11:30 - 12:00
Kategorie: sport|relaxace, lifestyle| Relax

Odpočiňte si na moment od pracovních videocallů a dopřejte svému tělu a mysli trochu radosti a uvolnění.

Každý čtvrtek na půl hodiny před polednem pořádáme online pohybové lekce nejen pro (home) office s Věrou Ondrašíkovou.

Pod vedením oceňované tanečnice a choreografky se skrze jednoduché pohyby a principy, které zvládne úplně každý, protáhnete a rozproudíte energii.

Lekce jsou určeny pro limitovaný počet šesti účastníků/ic, a nabízejí tak individuální přístup s možností následné diskuze. Registrace předem nutná.

Věra Ondrašíková působí jako choreografka, tanečnice a pedagožka na české a mezinárodní taneční scéně. Vyučuje mimo jiné na Akademii múzických umění v Praze (DAMU, HAMU). Pravidelně vede tréninky současného tance pro soubory jako je Lenka Vagnerová  & Company, Laterna magika a příležitostně pro Losers Cirque Company. V divadle PONEC uvádí svoji dosud nejúspěšnější inscenaci GUIDE, která se dočkala několika desítek uvedení po celém světě a získala řadu cen: na České taneční platformě 2016 Cenu diváků, Cenu za světelný design a cenu Tanečník roku pro Jara Ondruše, v roce 2017 bylo představení vybráno mezi 20 nejzajímavějších evropských počinů v rámci mezinárodní sítě Aerowaves. V roce 2021 uvede Věra Ondrašíková premiéru projektu WITNESS.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: