Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
května

Autokino: Malé ženy

ZAVŘENO: Autokino Strahov

zpět na výpis akcí
 

Projekce filmu Malé ženy. Jedinečná příležitost zhlédnout film z bezpečí a pohodlí vašeho automobilu.

Datum:04. 05. 21
Cena:350 Kč
Čas:20:45 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Autorka a režisérka Greta Gerwig vytvořila osmou adaptaci ikonického románu Malé ženy z pera Louisy May Alcott. Režisérka proslulá coby jedna z ústředních hereckých i scenáristických múz hnutí mumbelcore, ale také coby autorka filmu Lady Bird (5 oscarových nominací, vítěz cen Golden Globe za „Nejlepší herecký výkon“ a „Nejlepší film – muzikál nebo komedie“), přetváří oblíbený příběh sester Marchových – čtyř mladých žen, z nichž každá je odhodlaná prožít život podle svého – v nadčasové a velice aktuální, ale také okouzlujícím způsobem zábavné dílo. Vyprávění se zaměřuje na sny, lásky i ambice dospívajících dívek v Americe po konci občanské války a současně ukazuje možnosti i omezení, kterým v tehdejší proměňující se společnosti musely ženy čelit, pokud chtěly jít za svými sny. Vedle osobitě aktualizovaného scénáře, který adaptovala Greta Gerwig spolu s herečkou, scenáristkou a režisérkou Sarah Polley, lákají nové Malé ženy na skvostné herecké obsazení, které tvoří Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Laura Dern, Timothée Chalamet, Bob Odenkirk a Meryl Streep. Film měl premiéru v newyorském Muzeu moderního umění a objevil se v řadě žebříčků nejlepších filmů roku 2019, přičemž v první desítce figuroval např. v žebříčku Amerického filmového institutu či magazínu Time. Získal také dvě nominace na Zlaté glóby, včetně nominace za nejlepší herečku pro Saoirse Ronan.
Cena 350 Kč je platná pro jeden osobní automobil.

ZAVŘENO: Autokino St...
Tel:
Zátopkova
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: