Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Živé umění se vrací a je tady poslední ročník festivalu Art Parking!

Datum:28. 04. 21
Cena:765 Kč
Čas:19:00 - 20:30
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Víme, že je to vopruz, ale jinak to nejde. Akce probíhá ve speciálním režimu a vjezd do areálu bude umožněn pouze po předložení čestného prohlášení o negativním výsledku antigenního nebo PCR testu (ne starším než 48 hodin od začátku koncertu) nebo o prodělání onemocnění Covid-19 v době 90 dnů před datem koncertu. Čestné prohlášení musí být vyplněno každým člověkem v autě starším 18 let a vytištěné odevzdáno u vjezdu do areálu.

Čestné prohlášení je ke stažení zde.
Manuál, jak ArtParking funguje.
Cena 765 Kč je platná pro jeden osobní automobil. 

Po velice zvláštním roce 2020, ve kterém si kapela příliš nezahrála, ale stihla vydat zásadní nové album 30 LET TESTOVÁNO NA LIDECH, je soubor ve velkém očekávání.
Nová deska byla velice pozitivně přijata jak fanoušky, tak kritikou a Zvířata se tudíž těší, až budou moci předvést dvanáct nových songů naživo. V kapele na konci roku došlo k výrazné personální změně, kdy na rytmické posty nastoupila mladá třicátnická krev - Jakub Červinka na kytaru, Jan Neruda na baskytaru a Jakub Nývlt na bicí. K jistotám a rodinnému stříbru stále patří dechová sekce ve složení Pablo Herzog (trubka), Martin Kachna Líska (trombon) a Jiří Hanzlík (barytonsaxofon). Jana Jelínková a Honza Kalina, kteří v roce 1990 STO ZVÍŘAT zakládali, jsou spolu s Petrem Hostinským, klávesistou a zpěvákem, který je už mnoho let zvířecí oporou, vokálním triem, které po prvních pár taktech posluchač okamžitě pozná i díky textům Tomáše Belka. Ten píše pro kapelu texty celých třicet let a je i autorem aktuálního motta: "Nejdůležitější je pro kapelu těch deset let mezi dvacátým devátým a třicátým rokem života.“

Mediálním partnerem akce je Headliner.
Spolupořadatelem je Pražský festival pouličního divadla Za dveřmi.
Producentem festivalu je Art Prom a Hypnosis events&promotions.

Holešovická tržnice
Tel: +420 220 800 592
Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: