Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
srpna

Rusalka v parku

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Open-air koncertní provedení nejznámějších částí opery Rusalka Antonína Dvořáka s multimediální produkcí v režii bratrů Cabanů .

Datum:28. 08. 21
Cena:od 350 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, klasika, hudba

Při příležitosti 10. výročí Festivalu Jarmily Novotné a 120. výročí premiéry opery Rusalka se v parku zámku Liteň uskuteční výjimečný letní open-air „Rusalka v parku“, koncertní provedení nejznámějších částí opery Rusalka Antonína Dvořáka.
Pozvání do projektu přijal Symfonický orchestr Českého rozhlasu, který vystoupí pod taktovkou Roberta Jindry. Hlavní roli Rusalky ztvární jedna z našich nejžádanějších sopranistek Kateřina Kněžíková. Role Prince se ujme talentovaný Richard Samek, role Vodníka se zhostí Jan Martiník a dvojrole Cizí kněžny a Ježibaby Jana Kurucová.

Hudba, zpěv, tanec na rozměrné scéně v zámeckém parku v režii bratrů Cabanů.

CityBee podporuje
Tel: 776100517
Radlická 28
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: