Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
srpna

Open House Praha 2021

Open House Praha

zpět na výpis akcí
 
Tip

Festival Open House Praha 2021 uskuteční v náhradním termínu od 2. do 8. srpna 2021. Budovy budou zpřístupněny během víkendu 7. a 8. srpna.

Začátek:02. 08. 21
Konec:08. 08. 21
Čas:08:00 - 20:00
Kategorie: poznání|po praze, památky, ostatní

Architektura je součástí našeho každodenního života a Open House Praha vás zve k jejímu netradičnímu objevování! Organizujeme festival otevřených budov a věnujeme se popularizaci architektury i v rámci našich celoročních aktivit. Naším posláním je probouzet v lidech zájem o veřejný prostor a architekturu. Open House Praha přináší prostřednictvím prohlídek běžně nepřístupných budov a prostorů přímý zážitek z architektury a umožňuje její poznávání v různých souvislostech.

Sedmý ročník festivalu Open House Praha se uskuteční v náhradním termínu 2.–8. srpna 2021. O víkendu bude zpřístupněno zdarma 80 budov a prostorů a festivalový týden nabídne řadu doprovodných programů.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: