Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
července

Letní příměstský filmový tábor Muzea Karla Zemana

Muzeum Karla Zemana

zpět na výpis akcí
 

Hledáme mladé režiséry pro rozšíření tvorby Karla Zemana Pro malé i velké dobrodruhy pořádáme letní filmové příměstské tábory i v roce 2021!

Začátek:05. 07. 21
Konec:27. 08. 21
Cena:4 500 Kč
Čas:08:00 - 18:00
Kategorie: pro děti|Zábava, Kreativita

Tento rok budou mít děti navíc možnost natáčení v tematických interiérech. Letošním tématem jsou totiž Fantaskní světy Karla Zemana. Děti zažijí filmový týden plný zábavy, výletů a natáčení. Díky filmovým trikům se budou vracet v čase, proletí se na Měsíc nebo se z nich stanou nejobávanější lupiči všech dob. Navíc si natočí vlastní snímek, například Ukradenou tramvaj, Cestu do novověku nebo Vynález spásy. Poslední táborový den budou pozváni rodiče a sourozenci na slavnostní „kino“ premiéru, pro kterou děti připraví plakáty i vstupenky. Více informací se dozvíte na webových stránkáchMuzea Karla Zemana.

Muzeum Karla Zemana
Tel: 724 341 091
Saská 3
Praha 1 - Malá Strana, 118 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: