Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
dubna

Online: The Show Must Go Home: Queenie

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Hudební skupina Queenie s Michaelem Kluchem v čele si pro své fanoušky připravila překvapení v podobě velkolepého online koncertu.

Datum:09. 04. 21
Cena:od 350 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Queenie do něj zapojí unikátní vizuální výpravu, včetně záběrů z dronu. Slibují tak show, která v českém online prostředí nemá obdoby. Pro svůj online koncert zvolila kapela přiléhavý název: The Show Must Go Home! Jde o parafrázi na slova písně Freddieho Mercuryho a skupiny Queen The Show Must Go On. Právě této legendární britské kapele vzdávají Queenie hold svými koncertními show, a předávají tak její hudbu dalším generacím. Připravovaná online show je reakcí a vyslyšenou prosbou na dotazy fanoušků, kterým chybí živá kultura.

Online prostředí divákům sice nezprostředkuje atmosféru živého vystoupení, nicméně jim umožní pomyslně stanout na pódiu během koncertu a užít si Queenie, jako by kapela hrála u nich doma. Vytvoření tohoto dojmu zajistí dvanáct kamer, které budou jeviště a členy kapely snímat ze všech stran, a záběry z dronu. Kromě slavných písní skupiny Queen odehraných v původních aranžích a tóninách si diváci vychutnají i pohled do zákulisí, kam se návštěvníci koncertu běžně nedostanou. Budou tedy mít jedinečnou možnost nahlédnout do příprav show. Zblízka si prohlédnou celou scénu i to, jak se staví. Poznají štáby, které vše řídí, a podívají se pod ruce zvukařům i osvětlovačům. A samozřejmě nakouknou i do šatny kapely.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: