Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
března

Rozběháme Česko / Slovensko

Rozběháme Česko

zpět na výpis akcí
 

Jednou jsme si dali za cíl Rozběhat Česko. Nyní vyzýváme ke zvednutí se z gauče i Slovensko. Motivace nebyla nikdy důležitější než nyní.

Začátek:12. 03. 21
Konec:14. 03. 21
Cena:od Zdarma
Čas:00:00 - 23:59
Kategorie: sport|běh a kolo, ostatní, Benefiční

Kdo naběhá více kilometrů pro dobrou věc, Češi nebo Slováci?

Naběhej co nejvíce kilometrů od 12.3. do 14.3. 2021! Výzva tě pravidelně zvedne z gauče, utuží tvé zdraví a nabije tě motivací!

Bojuj sám za sebe ale i za svůj národ Česko / Slovensko. Kategorie: běžec, běžkyně, canicrossař, chodec, dítě

Běhat můžeš kdekoliv

Registrace do 14.3. 15:00

Nahrání výsledků do 14.3. 23:59

Není to o "zůstaň doma" ale o hýbat se, zůstat zdravý, posilovat svojí imunitu a být naladěný pozitivně! Vyběhni sám za sebe ale i za svůj národ, sbírej kilometry a užij si česko-slovenský souboj.

Přihlaš se do jakékoliv kategorie, vyber si národ, za který poběžíš a svými kilometry pomoz dobré věci. Národ, který naběhá nejvíce kilometrů, získá šek na 20 000 Kč (750 €), 2. získá šek na 5 000 Kč (200 €). Peníze budou symbolicky předány vybrané organizaci v Česku a na Slovensku.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: