Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
února

ONLINE: O dobrovolnictví v různých koutech světa

Přednáškomat

zpět na výpis akcí
 

Při stavění nových zídek a plotů se ještě chvíli nepotkáme, na on-line přednášce cestovatele Slávka Krále ale můžem!

Datum:24. 02. 21
Cena:Zdarma
Čas:18:30 - 20:00
Kategorie: poznání|cestování

Slávek dobrovolničil na víc jak 40 místech v 19 státech na všech obydlených kontinentech. Byl včelařem v Austrálii, sládkem na Novém Zélandu, učitelem angličtiny v Jižní Koreji, Keni nebo Tanzanii, choval koně v Malawi, byl youtuber pro hotel v Kyrgyzstánu, stavěl zemědomy nebo pracoval v desítkách eco-vesnicích … nakoukneme i do Japonska, na Havaj, na Island, do Kolumbie, Brazílie, Paraguaye a dalších zemí. Prostě celý svět na jednom talíři.

Co se v přednášce dozvíš:
- Co to dobrovolničení je
- Jak si ho najít
- Co dělat
- Užitečné tipy a triky
- Dobré i špatné zkušenosti

Slávek Král cestuje už 9 let, zvládl dvě cesty kolem světa a v poslední době stopuje se svojí fenkou Corey. Nastopoval přes 300 000 km po více než 86 zemích světa a vydal knihu Stopařův průvodce zeměkoulí.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: