Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
ledna

Online: Dá si někdo čaj?

Divadlo v Dlouhé

zpět na výpis akcí
 

Aneb rozloučení s Adrianem

Datum:14. 01. 21
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla, poznání| ostatní

Bohužel nemůžeme kvůli autorským právům odehrát poslední reprízy Tajného deníku Adriana Molea ve věku 13 a ¾, které jsme měli naplánované na leden 2021. Pokoušeli jsme se s majiteli práv vyjednat, abychom mohli představení odehrát alespoň on-line, ale ani to nám nedovolili. Podle předlohy se má točit film, a proto je veškeré uvádění pozastaveno.
Chceme se přesto s Adrianem v divadle rozloučit a připravujeme „vzpomínkový“ pořad za účasti mnoha účinkujících a s průvodním slovem režiséra a herce Miroslava Hanuše. V rámci večera, který budeme vysílat živě na našem Facebooku, vám pustíme či zahrajeme i vybrané písničky z inscenace. Můžete se těšit třeba na Hormony, Košile, Kamna či Utři to!
Doufáme, že tato vynucená pauza bude dočasná a že se k Adrianovi ještě někdy v budoucnu vrátíme.

Účinkují:
Martin Matejka, Pavel Tesař, Jaroslava Pokorná, Marie Turková, Eva Hacurová, Jiří Wohanka, Jan Meduna, Marie Poulová, Čeněk Koliáš, Milan Potoček, Pavel Lipták, Tomáš Makovský

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: