Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
dubna

ZRUŠENO: Autokino: Princezna zakletá v čase

Městská část Praha 10

zpět na výpis akcí
 

Projekce filmu Princezna zakletá v čase je zrušená a v tomto termínu se neuskuteční.

Datum:30. 04. 21
Cena:170 Kč
Čas:17:00 - 19:00
Kategorie: kultura|kina pro děti|

Princeznu Ellenu od narození provází příslib mocné kletby, kterou na ni uvrhla čarodějnice Murien. Kletba se má naplnit v den Elleniných dvacátých narozenin, jakmile zapadne slunce. Avšak ve chvíli, kdy zajde poslední sluneční paprsek a vše se zdá ztraceno, princezna zjišťuje, že zůstala uvězněná v čase. Pokaždé, když se kletba naplní, Ellena procitne do dne svých dvacátých narozenin a je nucena ho prožít celý znovu. Aby zachránila své království i sebe samotnou, musí v sobě nalézt odvahu a čisté srdce a dávné kletbě se jednou provždy postavit.

Cena 170 Kč je platná pro jeden osobní automobil.

Krom nebývalého filmového zážitku si můžete vychutnat samozřejmě naše občerstvení, ve kterém nebude chybět tradiční popcorn a to, jak sladký, tak slaný i šunka sýr. Dále kuřecí steaky, klobásy, punč, pivo, víno a limonády. Hlediště autokina je otevřeno vždy 45 minut před začátkem promítání.

Městská část Praha 10
Tel: 267093111
Vršovická 68
Praha 10, 101 38
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: