Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
října

Sokolský běh republiky - Individuální výzva

Sokol Pražský

zpět na výpis akcí
 
Tip

Sokolský běh republiky se poběží na 32 místech v ČR a ve 2 městech v USA, ale chceme, aby se běhu mohlo zúčastnit co nejvíce lidí.

Datum:28. 10. 20
Čas:00:00 - 23:59
Kategorie: sport|běh a kolo

Sokolský běh republiky se poběží na 32 místech v ČR a ve 2 městech v USA, ale to nestačí, chceme, aby se tohoto oslavného běhu mohlo zúčastnit mnohem více lidí nejen v ČR, ale i v zahraničí. Proto přidáváme ještě jeden "závod" - Individuální výzvu Sokolského běhu republiky!

Pro mnohé nic nového, Sokolský běh republiky už sportující veřejnost zná. Věděli jste ale, že se závodu můžete zúčastnit, a přitom nemusíte být na žádném z oficiálních závodů?

Nově totiž můžete běžet prostřednictvím Individuální výzvy. Stačí se přihlásit na behrepublikyid.cz, získat tak balíček se startovním číslem vč. oficiálního trička závodu a pak vyběhnout, kdekoliv chcete.

Dokonce ani vybíhat nemusíte, to už je pouze na vás. My ale budeme rádi, když podpoříte založení naší republiky nejen přihlášením se k Individuální výzvě, ale také pohybem, o tom celý běžecký happening Sokolský běh republiky je.

Přidejte se do facebookové události a 28. října, kdy se budou závody konat, tam vložte fotografii z vašeho běhu ideálně s tričkem závodu či s naší českou vlajkou. Uvítáme i sdílení vašeho výkonu s počtem uběhnutých kilometrů. Ty nejoriginálnější oceníme.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: