Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
září

ZRUŠENO: Svatováclavské vinobraní

Villa Richter

zpět na výpis akcí
 

Areál Svatováclavské vinice a Villa Richter bude letos hostit již 13. ročník tradičního Svatováclavského vinobraní.

Datum:28. 09. 20
Cena:200 Kč
Čas:11:00 - 18:00
Kategorie: gastro|občerstvení, vinárny, festivaly

Restaurace Villa Richter pořádá již tradiční Svatováclavského vinobraní. Necelých deset minut pěšky ze zastávky Malostranská se Vám v areálu Svatováclavské vinice a Villy Richter naskytne jedinečná příležitost okoštovat vynikající vína předních českých a moravských vinařství. Bránu otevíráme 28. září od 11.00 do 18.00.

Kombinace svátku sv. Václava, prvotřídních tuzemských vín a regionálních pochutin vytváří perfektní příležitost k návštěvě Svatováclavské vinice a Villy Richter. „První, co bych vyzdvihl před vším ostatním, je stoprocentní výhled na nejkrásnější části Malé strany a Starého města, a to ze všech koutů Svatováclavské vinice.“ Říká majitel restaurace Jaroslav Hykl. Proto je Villa Richter ideálním místem k pořádání vinných, ale i jiných slavností.

Přijďte s námi prožít pohodové degustační odpoledne na svátek svatého Václava, a zpříjemnit si tak den. Vstupné stojí 200 Kč a zahrnuje degustační skleničku a tři žetony na základní ochutnávku.

Villa Richter
Tel: 257 219 079
Staré zámecké schody 6/251
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: