Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
září

Praha ZÁŘÍ

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Společná oslava návratu kulturního a společenského života. 

Začátek:08. 09. 20
Konec:28. 09. 20
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Prahu rozzáří zcela unikátní spojení organizátorů nejrůznějších společenských aktivit a kulturních odvětví ze scény moderní a klasické hudby, nového cirkusu, divadla i tance, výtvarného umění, designu, filmu a digitálního umění či nových technologií, třítýdenní slavnost nazvanou Praha ZÁŘÍ. Přestože organizátoři akce působí v různých odvětvích, spojuje je společná touha podporovat umělce a dělat radost veřejnosti. Pražské Výstaviště se tak na konci léta promění v prostor s komorními multifunkčními scénami, kde se během 3 týdnů představí největší pražské festivaly zaštiťující slavnost a to Designblok, MFF Praha – Febiofest, Letní Letná, Metronome Prague Music & Arts Fair, Pražské jaro, Signal Festival, United Islands of Prague. Akci budou doplňovat mnohé další doprovodné aktivity. Měsíc září se tak stane společnou oslavou návratu kulturního a společenského života. 

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: