Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
června

Na jediné ceviche v Česku

Sia Restaurant

zpět na výpis akcí
 

Zahajte léto jako opravdoví gurmáni

Začátek:24. 06. 20
Konec:03. 07. 20
Čas:10:00 - 23:00
Kategorie: gastro|restaurace

Pokud chcete zažít skutečnou exotiku a prožít nevšední gurmánský zážitek, vypravte se na „syrové“ menu do asijské restaurace Sia. Šéfkuchař Jiří Štift a sous chef Tomáš Homůlka na dny od 24. 6. do 3. 7. vybrali pokrmy pro skutečné labužníky. Čeká vás neobvyklá fusion variace asijských a latinsko-amerických pokrmů sashimi a ceviche, připravované ze syrového rybího masa. Ceviche má s asijskou kuchyní společnou tradici už od 17. století, kdy emigranti z Asie začali v Jižní Americe míchat dohromady vlastní ingredience s místními. A o tom, že je ceviche skutečně výjimečné jídlo, svědčí i to, že ho nikdo jiný v ČR nedělá. V Sie vám ho připraví z mořského vlka, tygřích krevet a mušlí sv. Jakuba. 

Sia Restaurant
Tel: 731 480 965
V Celnici 1034/6
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: