Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
května

Famufest 36

Famufest

zpět na výpis akcí
 

FAMUFEST nakonec v úspornější formě, v novém termínu a na novém místě proběhne. Přichystáno je jedenáct soutěžních bloků.

Začátek:20. 05. 20
Konec:24. 05. 20
Čas:18:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Přes všechny složitosti a nastalou situaci jsme se rozhodli rychle zareagovat na postupné rozvolňování vládních opatření a FAMUFEST v úspornější formě uspořádat v novém termínu a na novém místě.
36. ročník festivalu se uskuteční v 5 dnech od středy 20. do neděle 24. května. Program nabídne projekce 11 soutěžních bloků v Kasárně Karlín, ale také možnost zhlédnout filmy v online filmotéce na webu https://www.famufest.cz.
Kromě soutěže studentských filmů vzniklých na FAMU se můžete těšit i na online hudební koncerty, industry program a jiné doprovodné aktivity.

Famufest
Tel: 111111111
Kasárna Karln, Prvního pluku 20/2
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: