Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
března

Dracula (online seriál)

Divadlo Na Fidlovačce

zpět na výpis akcí
 

Taky vám být bez divadla už pije každý večer krev? Možná doteď. Odteď vám bude od pondělí do čtvrtka vždy v 18.30 pít krev hrabě Dracula.

Začátek:30. 03. 20
Konec:31. 05. 20
Cena:od 50 Kč
Čas:18:30 - 18:30
Kategorie: kultura|divadla, ostatní

Připravili jsme pro vás podvečerní čtený seriál s Markem Lamborou, Vandou Chaloupkovou, Zdeňkem Maryškou, Martinou Šťastnou, Lukášem Rousem,  Elizavetou Maximovou, Lukášem Adamem a Vojtou Vodochodským, kteří se teď pustí do boje s největším upírským zabijákem všech dob. S hrabětem Draculou. 

Román Dracula Brama Stokera zrodil moderní  podobě mýtus upíra.Ne každý ovšem tento klasický román o fatálním střetu s nesmiřitelným zlem četl – a náš online seriál  seriál nabízí ideální příležitost, jak to napravit .Čeká Vás čtyřikrát v týdnu pravidelná dávka napětí, které čekání na znovuotevření divadel rozhodně zkrátí! 

Divadlo Na Fidlovačce
Tel: 241 404 040
Křesomyslova 625
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: