Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
února

COMA'R_Music - Marley Wildthing

Coma'r FoodBar

zpět na výpis akcí
 

Marley Wildthing je zpěvačka a skladatelka z Rakouska žijící v Praze. Hraje na několik nástrojů - havajské ukulele, baskytaru a řecké bouzouki.

Datum:26. 02. 20
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba gastro|

Marley Wildthing je zpěvačka a skladatelka z Rakouska žijící v Praze. Hraje na několik nástrojů - havajské ukulele, baskytaru a řecké bouzouki a experimentuje i s jinými nástroji. Své multiinstrumentální dovednosti doplňuje na pódiích ovládáním looperu, na který nahrává vrstvy nástrojů, vokálů a perkusí. Hudba Marley je směsí Indie, folku a popu, doplněna jejími vlastními texty, které přednáší hluboko zabarveným sametovým hlasem. V rámci středečního hudebního večeru zahraje 26.2. v baru Coma'r!

 

Vstup volný 

 

Marley Wildthing is a Singer-Songwriter from Austria based in Prague. She fell in love with music late but heavily and within 3 years released her debut EP “Cube”, several music videos and played countless places in whole Europe and overseas. She is experimenting with different instruments, playing solo with a looper and beats to create a diverse and full sound. Marley's music is a mix of Indie, Folk and Pop, with personal lyrics and a deep velvety voice. She's heading to Coma'r for the next show, so don't miss him!

 

Free admission

COMA'R FoodBar
Tel: +420222944133
Kodaňská 4
Praha 10, 10100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: