Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

 Rodinná výtvarná dílna k výstavě Petra Síse O létání a jiných snech. 

Datum:15. 02. 20
Cena:od 60 Kč
Čas:14:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Kreativita

Už jste někdy vytvářeli deník? Že ne? A fotoalbum ano? Také ne? Svět, na který si můžeme sáhnout, tak trochu ustupuje tomu digitálnímu, ale mělo by to tak být? Občas totiž můžete jako detektivové vylézt na půdu a začít objevovat nečekané poklady. A ty se zrovna nemusí třpytit. Mohou být křehké na dotek, napsané starým písmem rukou člověka, který byl možná tehdy ve vašem věku. Co všechno si dokážeme z takového šustění vzpomínek představit? A co dovedeme uchovat my? Inspirací nám budou jedinečné deníkové koláže Petra Síse, jeho cesty a příběhy. Přijďte si užít výstavu i s výtvarnou dílnou - obyčejný i neobyčejný den do vlastního deníku.

Centrum současného u...
Tel: 295568123
Poupětova 793/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: